Administratie bijhouden: Marcel van Hooijdonk

Voordat uw klanten hun stem uit te brengen in de 2020 presidentsverkiezingen. Kunnen zij aan bepaalde “verkiezingen” op hun 2019 omzet te maken. Daarom bespreken wij in dit artikel hou u de administratie binnen uw kantoor het beste kan bijhouden. Marcel van Hooijdonk legt het uit.

Deze keuzes kan een aanzienlijke financiële gevolgen hebben. Het is aan jou om de leiding zullen ze waarschijnlijk nodig hebben. Daarnaast is het belangrijk om goed te kijken naar de zaken die spelen in uw bedrijf. Maakt u veel winst of juist verlies? Het is handig om hier goed van op de hoogte te zijn zegt Marcel van Hooijdonk.

Wat voor soort verkiezingen hebben we het over? De volgende zijn zes beslissingen die vaak worden gemaakt op het rendement voor particulieren en kleine bedrijven.

1. Gezamenlijke of afzonderlijke teruggave. Normaal gesproken zal een echtpaar minder belasting te betalen door het indienen. Van gezamenlijk in plaats van als “gehuwde indienen afzonderlijk” status. Maar niet altijd. Neem een ​​situatie waarin een van de echtgenoten veel betaald voor medische kosten. Als gevolg van de jaarlijkse drempel op basis van de gecorrigeerde bruto-inkomen (AGI). Het indienen van afzonderlijk op een 2019 meer teruggave kan betekenen. Hou rekening met de fiscale gevolgen.

2. verkoop op afbetaling: Als je een afspraak om onroerend goed. Waar u ontvangt afbetalingen over twee of meer jaar te verkopen. Betaalt u belasting op een pro-rata basis in de jaren dat de betalingen worden ontvangen zegt Marcel.

Wat vind Marcel van Hooijdonk hiervan?

Niet alleen is dit uit te stellen belasting kan zelfs verlagen van de totale fiscale factuur. Terwijl de verkoop op afbetaling behandeling bij uw terugkeer is automatisch. Kunt u “uitverkorenen out” door het betalen van de gehele belastingschuld in het jaar van de verkoop. Waarom zou je dit doen?

3. Belastingen betalen: Onder verschillende belastingverdragen is gebleken dat het verplicht is om belasting te betalen. Het is in de meeste landen noodzakelijk om dit te doen. U moet daarom goed om de hoogte zijn van alle regels. De regels die voor iedereen gelden in uw land. Als u zich goed aan de regels houdt dan is er meestal niks aan de hand beweerd M. van Hooijdonk.

De jaarlijkse aftrek voor staat en lokale belastingen is momenteel beperkt tot 10000 euro per jaar. Dit zout aftrek bestaat uit (a) grondbelasting en (b) belastingen of belastingen op de verkoop. Zo zou je moet kiezen tussen Aftrek staat betaalde belastingen of omzetbelasting.

Let op dat u een IRS-goedgekeurde lijst voor de omzetbelasting. Op basis van de juiste staats-en grootte van het gezin of daadwerkelijke verkoop belastinginkomsten kan gebruiken. Als u een beroep doen op de tafel, kunt u toevoegen aan omzetbelasting voor big-ticket items. Zoals auto’s en boten, de vermelde cijfer. 


4. Binnenlandse Zaken Aftrek: Typisch. een zelfstandige die een bedrijf loopt van huis in aanmerking. Komt voor kantoor aan huis aftrek op basis van het bedrijf percentage van het huis. In plaats van het opsporen van alle records die nodig zijn voor deze methode. Tot een maximum van 1500. Waarschuwing. Hoewel de vereenvoudigde methode is veel handiger, de daadwerkelijke kosten die methode verschaft in het algemeen een grotere totale aftrek.

Wilt u advies op het gebied van uw administratie? Neem dan contact op met Marcel van Hooijdonk