Wat is Search Engine Optimization (SEO)?

Wat is Search Engine Optimization (SEO)?

SEO is een marketing discipline gericht op de groeiende zichtbaarheid in de organische (niet-betaalde) zoekmachine resultaten. SEO omvat zowel de technische en creatieve elementen die nodig zijn om rankings te verbeteren, rijdt het verkeer, en het bewustzijn te verhogen in de zoekmachines. Er zijn vele aspecten aan SEO, uit de woorden op uw pagina naar de manier waarop andere sites een link naar u op het web. Soms SEO is gewoon een kwestie van ervoor te zorgen dat uw site is opgebouwd op een manier die de zoekmachines te begrijpen.

SEO gaat niet alleen over het bouwen van zoekmachine-vriendelijke websites. Het gaat over het maken van uw site beter is voor mensen. Bij Spotz geloven dat we deze principes gaan hand in hand.

Deze gids is bedoeld om alle terreinen van het beschrijven SEO-van het vinden van de termen en uitdrukkingen (trefwoorden) die het verkeer te genereren naar uw website, het maken van uw website vriendelijk voor zoekmachines, om het opbouwen van banden en marketing van de unieke waarde van uw site. Als je in de war over dit soort dingen bent, je bent niet alleen, en we zijn hier om te helpen. Neem contact op met Smoop voor meer informatie.

Waarom heeft mijn website SEO nodig?

De meerderheid van webverkeer wordt gedreven door de grote commerciële zoekmachines, Google, Bing en Yahoo !. Hoewel sociale media en andere soorten verkeer bezoeken aan uw website kan genereren, zoekmachines zijn de primaire methode van navigatie voor de meeste internetgebruikers. Dit geldt ongeacht of uw site geeft inhoud, diensten, producten, informatie, of gewoon over iets anders.

Zoekmachines zijn uniek omdat zij gericht verkeer-mensen op zoek naar wat u te bieden. Zoekmachines zijn de wegen die deel uitmaken van dit gebeuren. Als zoekmachines uw site niet kan vinden, of uw inhoud toe te voegen aan hun databases, je missen ongelooflijke kansen om verkeer naar uw site.

Zoekopdrachten-de woorden die gebruikers typen in het zoekvak-carry buitengewone waarde. De ervaring heeft geleerd dat de zoekmachine verkeer kan maken (of breken) het succes van een organisatie. Doelgericht verkeer naar een website kan publiciteit, inkomsten, en de blootstelling bieden als geen ander kanaal van marketing. Investeren in SEO kan een uitzonderlijke rendement in vergelijking met andere vormen van marketing en promotie te hebben.

Waarom kan de zoekmachines erachter te komen mijn site zonder SEO?

Zoekmachines zijn slim, maar ze nog steeds hulp nodig. De grote zoekmachines zijn altijd bezig om hun technologie te verbeteren op het web dieper kruipen en terugkeren betere resultaten voor de gebruikers. Er is echter een grens aan hoe zoekmachines werken. Overwegende dat het recht SEO je duizenden bezoekers en meer aandacht kan net, kan de verkeerde bewegingen te verbergen of te begraven uw site diep in de zoekresultaten, waar het zicht minimaal is.

Naast het maken van inhoud voor zoekmachines, SEO helpt ook boost rankings, zodat inhoud zal worden geplaatst waar zoekers gemakkelijker zal vinden. Het internet wordt steeds concurrerender en de bedrijven die SEO uit te voeren zal een besloten voordeel in bezoekers en klanten.

Kan ik SEO zelf regelen?

De wereld van SEO is complex, maar de meeste mensen kunnen gemakkelijk begrijpen de basics. Zelfs een kleine hoeveelheid kennis kan een groot verschil maken. Gratis SEO onderwijs is op grote schaal beschikbaar op het web, met inbegrip van gidsen als dit. Combineer dit met een beetje oefening en je bent goed op weg om een ​​goeroe.

Afhankelijk van uw tijd inzet, uw bereidheid om te leren, en de complexiteit van uw website (s), kan u besluit dat u een expert nodig hebt om dingen voor u te behandelen. Bedrijven die praktijk SEO kan variëren; sommige hebben een zeer gespecialiseerde focus, terwijl anderen een bredere en meer algemene aanpak.

Heeft u liever wat extra hulp? neem dan contact op met Smoop